Kontakt os

Du kan altid ringe til os på tlf.: 53 64 11 60 indenfor vores åbningstider. Ved optaget er du velkommen til at prøve igen på et senere tidspunkt eller lægge en besked også, kontakter vi dig snarest muligt.


Du kan også skrive en mail til os på kontakt@borgerretshjaelpen.dk eller gennem vores kontaktformular.


Du er også velkommen til at henvende dig personligt på vores kontor, som er beliggende Valby Langgade 178, 2500 Valby. Du behøver ikke at bestille tid, men dette anbefales, hvis du ikke ønsker at skulle vente eller komme igen på et andet tidspunkt. Medbring gerne en ven eller et familiemedlem, som kan hjælpe med at oversætte til dansk eller engelsk, hvis du har behov for dette. Derudover må du gerne medbringe relevante papirer, breve og MitID.


Borgerretshjælpens CVR-nummer: 34493243

Kontaktformular

Udfyld denne formular, hvis du ønsker rådgivning og der i forvejen ikke er oprettet en sag.

Hvis du skriver på vegne af en anden myndig person, skal du indsende en fuldmagt fra den pågældende eller en værgebeskikkelse.


  1. Det er vigtigt at du oplyser os korrekt om din indtægt, da det kan have betydning for vores mulighed ift. at rådgive dig, såvel som din mulighed for at anmode om fri proces. Beløbsgrænsen er 358.000 kr. for enlige og 455.000 kr. for gifte eller samlevende (2023-niveau). Beløbsgrænsen forhøjes med 62.000 kr. for hvert barn, som enten bor eller hovedsageligt forsørges af dig.
  1. Ifølge persondataforordningen og den danske databeskyttelseslov skal vi oplyse dig om, at vi behandler dine personlige oplysninger som navn, CPR-nummer, telefonnummer, postnummer, mailadresse og helbredsoplysninger elektronisk. Ved at sætte kryds angiver du, at du er indforstået hermed. Oplysningerne videreformidles IKKE til din kommune eller andre eksterne parter, ligesom vi IKKE offentliggør dine oplysninger.

    Læs vores persondatapolitik.